Looking For Anything Specific?

Ναταλια Δραγουμη Στα Τραγουδια Λεμε Ναι - "Στα τραγούδια λέμε ναι": Πάρτι με τα τραγούδια της ... - Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06):

Ναταλια Δραγουμη Στα Τραγουδια Λεμε Ναι - "Στα τραγούδια λέμε ναι": Πάρτι με τα τραγούδια της ... - Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06):. Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής happy day είπε για την αποχώρηση του. Τη ναταλία δραγούμη υποδέχθηκε στο «καλύτερα δε γίνεται» του σαββάτου η ναταλία γερμανού. Το σάββατο 30 μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. Τρίτη 24 δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00. Απόψε η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» στις 22:00, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του '50 και του '60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Τη ναταλία δραγούμη υποδέχθηκε στο «καλύτερα δε γίνεται» του σαββάτου η ναταλία γερμανού. Και που εφυγε ο μπουγιούρης, ποιος το κατάλαβε, πως μας λέτε και τον λόγο στο πλευρό της ναταλίας δραγούμη δεν θα βρίσκεται ο παναγιώτης μπουγιούρης, αλλά ο μιχάλης μαρίνος. Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06): Με νέα δεδομένα, αλλά με το ίδιο κέφι και με πολλή αισιοδοξία, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε. Στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, που μεταδίδεται το σάββατο 27 ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ερτ1.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ - ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι | Facebook
Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ - ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Επίσης, εξέφρασε τον προβληματισμό της για την ακύρωση των παραστάσεων από κάποιους δήμους, ενώ ο κόσμος θέλει. Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η ναταλία δραγούμη και ο παναγιώτης μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο. Η ναταλία δραγούμη παίζει στο σίριαλ «γυναίκα χωρίς όνομα» του ant1, στην παράσταση «προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», παρουσιάζει την εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» στην ερτ1 και παράλληλα δηλώνει ανοιχτή σε νέες προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση. Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «στα τραγούδια λέμε ναι» συνεχίζει και τη νέα. Το σάββατο 4 μαΐου, στην ερτ, λέμε ένα μεγάλο ναι. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του εθνικού θεάτρου. The leading platform for ethnic content since 1998. Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06):

Οι καταγγελίες εξακολουθούν να γίνονται η μία μετά την άλλη στο σεη.

Με νέα δεδομένα, αλλά με το ίδιο κέφι και με πολλή αισιοδοξία, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε. See more of στα τραγούδια λέμε ναι on facebook. Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» επιστρέφει με νέα επεισόδια στη συχνότητα της ερτ1. Συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό «tv kous kous» παραχώρησε η ναταλία δραγούμη, η οποία μίλησε για την εκπομπή που κάνει στην ερτ, «στα τραγούδια λέμε ναι». Στα τραγουδια λεμε ναι… και αυτο το σάββατο στο πιο τρελό καλοκαιρινό safe party της χρονιάς… ελάτε με κέφι αισιοδοξία θετική ενέργεια… να η εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι θα επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο, εντελώς ανανεωμένη και με διάθεση να μας κλείνει κάθε. Η ναταλία δραγούμη (αθήνα, 4 φεβρουαρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. The leading platform for ethnic content since 1998. Το σάββατο 4 μαΐου, στην ερτ, λέμε ένα μεγάλο ναι. Η ηθοποιός επιβεβαίωσε πως η εκπομπή, που θα έχει τίτλο «στα τραγούδια λέμε ναι». Η ναταλία δραγούμη παίζει στο σίριαλ «γυναίκα χωρίς όνομα» του ant1, στην παράσταση «προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», παρουσιάζει την εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» στην ερτ1 και παράλληλα δηλώνει ανοιχτή σε νέες προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση. «στα τραγούδια λέμε ναι» για τρίτη σεζόν στην ερτ1, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο. Είναι κόρη του μάρκου δραγούμη, μέλους της οικογένειας δραγούμη.

Για η συμμετοχή της στη γιορτή πατάτας, την εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι και την περιοδεία της παράστασης προσοχή ο φίλος δαγκώνει μίλησε η ναταλία δραγούμη. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του εθνικού θεάτρου. Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06): Τη ναταλία δραγούμη υποδέχθηκε στο «καλύτερα δε γίνεται» του σαββάτου η ναταλία γερμανού. Τρίτη 24 δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00.

ΕΡΤ1 - ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στην παράδοση και ...
ΕΡΤ1 - ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στην παράδοση και ... from press.ert.gr
See more of στα τραγούδια λέμε ναι on facebook. Το σάββατο 30 μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. Για δεύτερη σεζόν, η ναταλία δραγούμη μας προτρέπει να πούμε ''ναι'' στα τραγούδια μέσα από τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει, μαζί με τον μιχάλη μαρίνο, στην ερτ. Η μουσική εκπομπή, «στα τραγούδια λέμε ναι» κάθε παρασκευή στις 10:00 το βράδυ, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο. Τρίτη 24 δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής της ερτ, «στα τραγούδια λέμε ναι» άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε στη ναταλία γερμανού και τον κώστα τσουρό τόσο για την. Στην ξεχωριστή αυτή εκπομπή θα. «στα τραγούδια λέμε ναι» για τρίτη σεζόν στην ερτ1, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο.

«στην καραντίνα βρήκα τη μεγάλη ευκαιρία να μη βαφτώ ούτε μία φορά, να μη φορέσω ούτε ένα ρούχο της προκοπής, ήμουν με τη ρίζα.

Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06): Συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό «tv kous kous» παραχώρησε η ναταλία δραγούμη, η οποία μίλησε για την εκπομπή που κάνει στην ερτ, «στα τραγούδια λέμε ναι». Το σάββατο 7 μαρτίου 2020 και ώρα 22:00 στην ερτ1, η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον στέλιο καζαντζίδη. Το σάββατο η εκπομπή με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, γιορτάζει το καλό λαϊκό τραγούδι. Δείτε όλα όσα είπε η ναταλία δραγούμη για τα γυρίσματα της εκπομπής «στα τραγούδια λέμε ναι». Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής happy day είπε για την αποχώρηση του. Είναι κόρη του μάρκου δραγούμη, μέλους της οικογένειας δραγούμη. Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η ναταλία δραγούμη και ο παναγιώτης μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο. 14,716 likes · 642 talking about this. Φέτος αφήστε το ρεβεγιόν των χριστουγέννων στα χέρια της ναταλίας δραγούμη και του μιχάλη μαρίνου! Για η συμμετοχή της στη γιορτή πατάτας, την εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι και την περιοδεία της παράστασης προσοχή ο φίλος δαγκώνει μίλησε η ναταλία δραγούμη. Για την περίοδο της καραντίνας, η ναταλία δραγούμη είπε: Το νέο της επαγγελματικό βήμα αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες η ναταλία δραγούμη, η οποία το βράδυ της δευτέρας ήταν η οικοδέσποινα των βραβείων «χρυσοί σκούφοι 2018».

Και που εφυγε ο μπουγιούρης, ποιος το κατάλαβε, πως μας λέτε και τον λόγο στο πλευρό της ναταλίας δραγούμη δεν θα βρίσκεται ο παναγιώτης μπουγιούρης, αλλά ο μιχάλης μαρίνος. Τηλεοπτικά, θα συνεχίσετε με την εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι». Το σάββατο 4 μαΐου, στην ερτ, λέμε ένα μεγάλο ναι. Στα τραγούδια λέμε ναι (13/06): Απόψε η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» στις 22:00, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του '50 και του '60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ - ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι | Facebook
Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ - ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι | Facebook from lookaside.fbsbx.com
«στα τραγούδια λέμε ναι» για τρίτη σεζόν στην ερτ1, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο. Τηλεοπτικά, θα συνεχίσετε με την εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι». Αυτό το σάββατο 8 ιουνίου, η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, ταξιδεύει στα τραγούδια και τις μουσικές του θεάτρου με συνοδοιπόρο μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες ηθοποιούς, την λυδία κονιόρδου! ♫ εορταστικό για την πρωτοχρονιά | στα τραγούδια λέμε ναι (2/1/21). Το σάββατο 18 ιουλίου, στις 22:00 το βράδυ, στην ερτ1, η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι», με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο, στις δεκαετίες του '50, του '60 και του '70, τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού. «το μινόρε της αυγής» και τα μεγάλα τραγούδια του. Η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, είναι τα παιδιά του στράτου θα ερμηνεύσουν πολυαγαπημένα τραγούδια και θα μοιραστούν μαζί μας τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον πατέρα τους. Είναι κόρη του μάρκου δραγούμη, μέλους της οικογένειας δραγούμη.

Για η συμμετοχή της στη γιορτή πατάτας, την εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι και την περιοδεία της παράστασης προσοχή ο φίλος δαγκώνει μίλησε η ναταλία δραγούμη.

Στην ξεχωριστή αυτή εκπομπή θα. Το σάββατο 18 ιουλίου, η εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, «ταξιδεύει» πίσω στο χρόνο, στις δεκαετίες του 50, του 60 και του 70 , τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού. Νιώθετε ότι «κουμπώσατε» με το εν λόγω φορμάτ Το σάββατο 4 μαΐου, στην εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι, που παρουσιάζουν η ναταλία δραγούμη και ο μιχάλης μαρίνος κάνουμε το χειμώνα καλοκαίρι, τιμώντας έναν νέο στην ηλικία στιχουργό που μετράει ήδη δεκάδες επιτυχίες. Τη ναταλία δραγούμη υποδέχθηκε στο «καλύτερα δε γίνεται» του σαββάτου η ναταλία γερμανού. Το σάββατο 4 μαΐου, στην ερτ, λέμε ένα μεγάλο ναι. Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Στα τραγουδια λεμε ναι… και αυτο το σάββατο στο πιο τρελό καλοκαιρινό safe party της χρονιάς… ελάτε με κέφι αισιοδοξία θετική ενέργεια… να η εκπομπή στα τραγούδια λέμε ναι θα επιστρέψει στις οθόνες μας το φθινόπωρο, εντελώς ανανεωμένη και με διάθεση να μας κλείνει κάθε. Απόψε η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» στις 22:00, με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του '50 και του '60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής. Το σάββατο η εκπομπή με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, γιορτάζει το καλό λαϊκό τραγούδι. Το σάββατο 18 ιουλίου, στις 22:00 το βράδυ, στην ερτ1, η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι», με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο, στις δεκαετίες του '50, του '60 και του '70, τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού. Στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, που μεταδίδεται το σάββατο 27 ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ερτ1. Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «στα τραγούδια λέμε ναι» συνεχίζει και τη νέα.

Σήμερα σάββατο 25 ιουλίου 2020 και ώρα 22:00 στην ερτ1, η εκπομπή «στα τραγούδια λέμε ναι» με τη ναταλία δραγούμη και τον μιχάλη μαρίνο, είναι αφιερωμένη στον λαμπερό και πάντα αισιόδοξο, ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και στιχουργό χάρη ρώμα! ναταλια δραγουμη. Επίσης, εξέφρασε τον προβληματισμό της για την ακύρωση των παραστάσεων από κάποιους δήμους, ενώ ο κόσμος θέλει.

Posting Komentar

0 Komentar